Gezocht Ervaringen Partner

samen In Transitie

Ervaringen gezocht
Partner & Transgender is op zoek naar jou ervaringen om te mogen delen op onze website. Dit mag onder de echte naam of onder een andere naam. Met deze ervaringen help je andere mensen die in het transitie proces zitten, hoe zijn jullie er mee om gegaan? Wat voelden jullie? waar heb je zelf de hulp gevonden en wat werkte voor jullie het beste. "Herkenning van situaties".
Succes verhalen
Natuurlijk is het begrijpelijk dat er niet alleen succes verhalen zijn en er absoluut ook huwelijken zijn gestrand. Toch hopen wij dat er ook mensen zijn die dit willen delen, wat ging er mis, hoe nu verder terwijl jullie zo onwijs veel van elkaar hielden. Of jullie huwelijk is er uiteindelijk juist sterker uitgekomen, alles is natuurlijk mogelijk. Wil je het delen neem dan snel contact op via ons contact formulier.
Tot slot
Partner & Transgender vind het ook zeer belangerijk dat het verhaal wat wordt ingezonden wel respectvol voor beide personen is en wij zullen samen met wat feedback er een mooi artikel van maken waarmee andere mensen in het proces met de herkenning en ervaringen van anderen enorm geholpen kunnen zijn. -Nienke