Haarwerk Plus

Hallo Ik ben Petra Westra van “Haarwerk Plus” specialiste op het gebied van haarwerken. Steeds vaker krijg ik de vraag van transvrouwen voor hulp bij kaalheid. Dit is meestal genetisch bepaald maar het kan ook ontstaan door een ziekte of haaraandoening. Haarwerk Plus in Heerenveen levert allerlei soorten en kwaliteiten: confectie haarstukken, synthetische of echt haar en ook haarwerken op maat. Een goed passend haarwerk geeft u zelfvertrouwen zodat u tevreden onze winkel verlaat.Mobiel:  06 43 58 40 45
Website:
www.haarwerkplus.nl

 

Social media: https://www.partner-transgender.nl/images/soicialbuttons/facebook.png

Haarwerken: informatie voor de  Transvrouw


Pruik of Haarwerk

In de volksmond wordt een haarwerk vaak een pruik genoemd. Ik zelf heb altijd het idee als je over een pruik spreekt dat je het dan over een feestartikel hebt. Wij leveren kwalitatief mooie haarwerken (pruiken ) met een hoog draagcomfort.haarwerk-pruik

Een Haarwerk kiezen

Bij het kiezen van een haarwerk met een natuurlijke uitstraling zijn een aantal factoren zeer belangrijk. Je eigen gelaatskleur, gezichtsvorm, de lengte van het haarwerk en wat je originele teint van het haar is. Hierop wordt het haarwerk zorgvuldig afgestemd. Uiteraard is de wens van jou ook een onderdeel die mee genomen wordt om tot de juiste keuze te komen."Online bestellen zonder enige voorkennis is geen verstandige keuze."


Synthetisch of Echt haar

De keuze in synthetisch of echt haar is afhankelijk van jou wens, de mogelijkheden en het te besteden budget. Echt haar is erg kostbaar. Het verschil tussen echt haar of synthetisch haar is absoluut niet minder mooi, wel voelt echt haar direct natuurlijker aan. Niet iedereen kiest voor de eerste keer een volledig haarwerk te nemen, veel mensen moeten hier eerst aan wennen. Transvrouwen hebben vaak te maken met een stuk erfelijke/mannelijke kaalheid. Door gebruik te maken van het bestaande haar kan er al snel met een haarstukje worden gewerkt. Een synthetisch haarwerk gaat gemiddeld een half jaar tot een jaar mee. Echt haar kan wel tot 2 jaar mee gaan. Alles heeft te maken met lengten en hoe wordt het haarwerk onderhouden. De meeste klanten brengen het haarwerk bij mij in onderhoud. Als je wel kiest om het zelf te doen, gebeurt dit de 1ste keren onder begeleiding en krijg je tips en trucs mee. Je haarwerk kan in principe geborsteld worden. Hier hebben wij een speciale borstel voor. Dit wordt vaak samen in een onderhoudspakket aangeboden. Een haarwerk van echt haar heeft meer verzorging nodig dan een synthetisch haarwerk. Een haarwerk van echt haar, kun jezelf wel stijlen en föhnen. Maar een haarwerk met synthetische vezels vraagt wel om een onderhoud bij de haarwerker als er met warmte gewerkt moet worden. Wel wordt er uitgelegd hoe je het thuis moet wassen en verzorgen.

Een haarwerk/pruik kun je zelf beter niet stylen vanwege het materiaal waarvan het is gemaakt. Dit is beter dat een erkend haarwerker dit voor je doet.

Vooral synthetisch haar wordt altijd door de haarwerker gedaan, omdat als je dit verkeerd behandeld heb je kans dat de vezel beschadigd.

 


Bevestigingmethoden

Een volledig haarwerk kun je direct opzetten en indien nodig, met klemmetjes aan je eigen haar bevestigen. Dit geeft wel enige slijtage aan het eigen haar. Wanneer er voldoende eigen haar onder het haarwerk zit behoord dit tot de mogelijkheden.Bij erfelijke/mannelijke kaalheid kan met dubbelzijdige tape gewerkt worden. Bij gedeeltelijke haarstukjes, kun je met klemmen werken. Bij al deze bevestigingsmethoden worden deze haarwerken 's nachts afgezet.


hoofden-haarwerkplus

Mediceuticals
Mooi haar begint met goede verzorging van het haar en een gezonde hoofdhuid. Mediceuticals heeft een brede lijn aan verzorgingsproducten en behandelmethoden om diverse haar en hoofdhuidproblemen aan te pakken. Mediceuticals hair restoration woman kan worden ingezet bij overmatig haaruitval bij vrouwen. Bij vrouwen heeft dit meestal een andere oorzaak als bij mannen. Wanneer je last hebt van roos, een droge of vette hoofdhuid, Psoriasis kan de scalp therapies lijn een optie zijn. Ook heeft Mediceuticals diverse stylingproducten die het haar niet uit droogt en geen irritatie aan de hoofdhuid veroorzaakt.Mediceuticals wordt alleen in gecertificeerde salons aangeboden die een gedegen producttraining hebben gevolgd. Haarwerk plus voldoet aan alle kwaliteitsnormen om een juiste behandelmethode aan te kunnen bieden.


Haarwerk Plus

Petra Westra

Haarwerk Plus gespecialiseerd in haarwerken