T-Deventer


transgender-deventer

Agenda:

Vrijdag 22 november 2019,  19:00 - 22:00
Vrijdag 17 januari 2020,  19:00 - 22:00

Aan of afmelden:

Mail:    Activiteit@partner-transgender.nl
Sms:    06 814242 68

Social media:      https://www.partner-transgender.nl/images/soicialbuttons/facebook.png   https://www.partner-transgender.nl/images/soicialbuttons/facebook.png


Een eerst op zichzelf staand evenement waar je als transgender met eventueel Partner of Naaste in een informele sfeer samen kon komen is nu een vast onderdeel van Partner & Transgender geworden. De reden hiervan is om de continuïteit te kunnen blijven garanderen en T-Deventer een vertrouwd gezicht te geven.

De bijeenkomsten worden om de 4 weken op vrijdag avond gehouden bij:

Food & Joy op Brink 80, 7411 BX, Deventer.
( Dit is een grand café. )

Parkeren: Centrum parkeergarage, op de Keizer 1, 7411 TC, Deventer.
( Parkeren is mogelijk binnen een loopafstand van ongeveer 5 minuten. )

Vanwege het feit dat wij een tafel moeten reserveren is het mooi als wij weten of je komt. Dit kun je doen door ons een e-mail of SMS te sturen.


De oude stad Deventer is een gezellig en bruisende stad, De binnenstad heeft gebruikelijk koopavond op donderdagavond en beschikt over een ruim horeca aanbod. Wij bieden jou op deze manier de mogelijkheid vragen te kunnen stellen aan lotgenoten of gewoon gezamenlijk een gezellige avond te hebben. Durf je nog niet gekleed te komen zoals je graag zou willen, dat is geen enkel probleem. Iedereen is van harte welkom.T-Lelystad


transgender-lelystad

Agenda:

13 november 2019,  19:00 - 22:00
11 december 2019,  19:00 - 22:00

Aan of afmelden:

Mail:   Activiteit@partner-transgender.nl
Sms:   06 814242 68


Social media:      https://www.partner-transgender.nl/images/soicialbuttons/facebook.png   https://www.partner-transgender.nl/images/soicialbuttons/facebook.png


Nog een vast onderdeel van Partner & Transgender is T-Lelystad. Lelystad ligt centraal binnen Nederland en is daardoor voor veel mensen goed bereikbaar.
De bijeenkomsten worden om de 4 weken op de woensdag avond gehouden bij:

Grandcafe | Restaurant de Vier Engelen
Zilverparkkade 130
8232 WL Lelystad
( Dit is een restaurant en tevens café. )

 Parkeren: Parkeergarage Zilverpark en na sluitingstijd van de winkels gratis ( Parkeren is mogelijk binnen een loopafstand van ongeveer 5 minuten. )
Grandcafe | Restaurant de Vier Engelen is op 5 minuten loopafstand van het treinstation van Lelystad Centrum.

Vanwege het feit dat wij een tafel moeten reserveren is het mooi als wij weten of je komt. Dit kun je doen door ons een e-mail of SMS te sturen.


Lelystad staat ook bekend als een regenboogstad. De binnenstad heeft gebruikelijk koopavond op donderdagavond en beschikt over een ruim horeca aanbod. Wij bieden jou op deze manier de mogelijkheid vragen te kunnen stellen aan lotgenoten of gewoon gezamenlijk een gezellige avond te hebben. Durf je nog niet gekleed te komen zoals je graag zou willen, dat is geen enkel probleem. Iedereen is van harte welkom.Forum index:   

Mail:   info@partner-transgender.nl

Partner & Transgender is een website ter ondersteuning van de partner & de transgender. Ons doel is om zoveel mogelijk informatie te verzamelen om op deze manier hulp te bieden. Informatie van professionals op onze hoofdpagina & informatie van gebruikers op ons forum.

Ben jij een partner van een transgender en wil je eventueel een ervaringsverhaal delen?

Hiermee ondersteun ook jij andere mensen !,  d.m.v. herkenning, ervaringen, en hoe je invulling kan geven aan je leven met een transman of transvrouw. Uiteraard publiceren wij alleen onder een niet echte naam om jullie privacy te kunnen waarborgen.Het team Partner & Transgender

Transgender Activiteit Agenda