Nienke Wuring

Nienke Wuring


www.Partner-transgender.nl

Deze website voor de Partner en de transgender bestaat deze maand een half jaar. Partner & Transgender is een website die informatief gericht is op de Partner / Naaste van de transgender. Wij beschikken ook over een forum die zowel voor de partner als transgender een bron van informatie zal zijn. En natuurlijk, vragen mag je altijd stellen op het forum. Wij praten met mensen uit het vak om er voor te zorgen dat onze content actueel is en een professionele insteek heeft.

Wij zijn o.a. in gesprek geweest met specialisten op het gebied van genderdysforie en partners van transgenders. Zodoende hebben wij een uitgebreid verslag kunnen plaatsen van een psycholoog en komt er ook een artikel van een NVVS seksuoloog. We hebben drukwerk binnen Nederland verspreid en aan de nieuwe AVG privacy wetgeving gewerkt. Terug kijkend is het een turbulente tijd geweest waarin enorm veel moois is ontstaan.Medewerkers

Met trots kan ik aan kondigen dat wij inmiddels uit 3 transvrouwen bestaan die met hart en ziel aan deze website werken. Voor het forumbeheer is Dieuwertje van der Stok en Annette Marije van der Spoel gekomen. Nienke werkt aan de hoofdpagina de vormgeving met de artikelen. Samen vormen wij tevens het algemeen bestuur van Partner & Transgender.

Zie deze link voor meer info: Over ons
Zonder deze inzet waren wij absoluut nog niet zo ver gekomen.


Jullie verhaal

Partner & Transgender is ook op zoek naar jou verhaal "leven met een transvrouw of transman". Wat werkte voor jullie om door het proces heen te komen. Natuurlijk begrijpen wij dat er niet alleen succesverhalen zijn en publiceren wij ook deze verhalen. Het doel hiervan is dat andere stellen niet in dezelfde valkuilen vallen en mischien hieraan steun en herkenning kunnen ervaren. Uiteraard publiceren wij alleen onder een Alias naam zodat uw privacy gewaarborgd blijft.Interview door "Transformatie"

Eind februari hebben wij een interview gehad door het blad "Transformatie" een onderdeel van de Vereniging Genderdiversiteit. Het interview van Hannah Oberzaucher en hoe Partner & Transgender in het zonnetje is gezet hebben wij als zeer positief ervaren. Wij zijn in de eerste uitgave van 2018 gepubliceerd welke eind maart uit is gekomen.

Wil je ook lid worden van hun vereniging
of je abonneren op het tijdschrift,
surf dan naar:

www.vereniging-genderdiversiteit.nl


Social media

Natuurlijk zijn wij ook op social media te vinden:
Klik hier voor de Facebook link.
Klik hier voor de Twitter link.

Volg ook de blog op ons forum, soms informatief en soms met een vleugje persoonlijke touch.

Klik hier op de Blog link


Het Forum

Ons forum heeft ook een behoorlijke groei doorgemaakt, maar liefst met 50 leden mogen wij niet klagen dat wij dit in 6 maanden tijd konden realiseren. Enkele leden spreken wij bijna dagelijks. Andere mensen komen om informatie te vinden hoe ze het beste dingen aan kunnen pakken. Het forum die voor Partners en transgenders is beschikt ook over zone's welke leesbaar zijn voor gasten en ook delen die alleen voor de partners of transgenders inzichtelijk zijn. Dit i.v.m. iets meer privacy te creeëren.


AVG Privacy wetgeving

Vanaf 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).De privacywetgeving in de hele Europese Unie is vanaf die datum gelijk. Door de invoering van de AVG zijn wij enkele weken erg druk geweest om onze website en het forum te laten voldoen aan de nieuwe wetgeving. Zo hebben we onze Privacy Policy, het forum en het registratieproces in een nieuw jasje gestoken.

Voor ons is je privacy zeer belangrijk en gaan met jouw gegevens uiterst zorgvuldig om.


Vrijwilliger worden?

Ben jij ook een Kei?, Partner & Transgender is groeiende en zoekt voor ons team nog wat mensen op vrijwillige basis om ons te versterken.

-Voor ons besloten deel van het forum zoeken wij nog een moderator Cis man / vrouw zodat deze transgendervrij is. Het is een pre wanneer je ervaring hebt met een transgender partner / naaste. Dit is echter geen vereiste.

-Daarnaast zijn wij op zoek naar iemand die onze nieuwsbrief gaat verzorgen bestaande uit maximaal 2 a 3 pagina’s per kwartaal, wij vinden het belangerijk dat je een mooie schrijf stijl hebt, initiatief toont betrekkende de inhoud.

Wij vinden het heel erg belangerijk dat je binnen het "Team" past. Om de ca 6 weken houden wij een vergadering ivm de voortgang van alle lopende acties.

Voor meer info: info@partner-transgender.nl