Nienke


Oprichtster – Nienke

Ik ben Nienke en geboren in november 1973. Ik ben zelf vrouw, getrouwd met een prachtige vrouw en woon in midden Nederland. Zelf ben ik een onderzoekend type met veel doorzettingsvermogen. Partner & Transgender is hier een voorbeeld van. Mijn partner is mijn inspiratie tot het maken van deze website en vanuit de reacties van onze volgers geeft het mij, maar ook mijn andere medewerkers enorm veel voldoening.

Naast de contacten waarmee wij deze website tot stand hebben gebracht werk ik volcontinu aan het design, drukwerk, SEO optimalisatie en nieuwe onderwerpen om te plaatsen.

-Nienke
Annette Marije

Forumbeheer - Annette

Ik ben Annette Marije, Vrijgezelle vrouw en ben geboren in oktober 1970. Ik ben woonachtig in het zuid westen van Friesland.

Omdat ik een ondernemend type ben en graag mensen help, ben ik bij Partner & Transgender terecht gekomen om daar mijn doelen tot uiting te laten komen.
Op deze manier kan ik mensen hulp bieden en lotgenoten wegwijs maken in de wereld van de transgender.

-Annette
Dieuwertje

Forumbeheer – Dieuwertje

Ik ben Dieuwertje, geboren in 1961. Mijn woonplaats is in midden Nederland. Mijn drijfveer is mensen helpen en dan ligt het voor de hand om transgenders te helpen waar dat kan als je zelf transvrouw bent. Met een beetje toeval ooit Nienke tegengekomen en daaruit is deze samenwerking ontstaan.

Naast hand en spandiensten voor het forum organiseer ik ook een openbare avond voor transgenders. Daar is best behoefte aan. We kijken dan ook of we dit op nog een plek kunnen doen. Best wat werk allemaal, maar heel leuk om te doen.

-DieuwertjePartner & Transgender is een organisatie zonder winstoogmerk. Wij zijn geen bedrijf, geen vereniging of stichting. Partner & transgender is een groep vrijwilligers die als doel heeft transgenders en hun naasten steun te bieden.
Dit doen wij middels informatie verstrekking en een forum om aan gelijkgestemden vragen te kunnen stellen.