Social media: https://www.partner-transgender.nl/images/soicialbuttons/facebook.png https://www.partner-transgender.nl/images/soicialbuttons/facebook.png

Facebook links.

Disclaimer: Hier staan de facebook groepen waar je eenvoudig met lotgenoten in contact kunt komen. Wanneer je lid word en dingen over jezelf verteld kunnen andere mensen dit ook lezen. Wees daarvan bewust wanneer je deel neemt aan een facebook groep of een forum. Partner & Transgender is op geen enkele wijze verantwoordelijk over uw eigen acties.

Transgender supportgroep Nederland/België
Groepstype - Algemeen
https://www.facebook.com/groups/123298168312141/

De transgender supportgroep Nederland / België is een besloten groep voor de transgender, partner en naasten. sinds december 2018 een onderdeel van Partner & Transgender.

Transgender-support.nl
Groepstype - Algemeen

https://www.facebook.com/groups/142573519111339/

Transgender-Support is een besloten groep voor mensen van alle leeftijden die te maken hebben met genderdysforie/transseksualiteit, het delen van informatie en vragen met andere leden.

Platform Transgender Info
Groepstype: Algemeen
https://www.facebook.com/groups/PlatformTransInfoTNN/

Dit is het social-mediaplatform van de website Transgender Info, hét informatieportaal van Transgender Netwerk Nederland voor trans personen en hun omgeving.

Transgender Infopunt
Groepstype: Algemeen
https://www.facebook.com/TransInfopunt/

Het Transgender Infopunt is een neutrale en laagdrempelige instantie die openstaat voor iedereen met vragen over travestie, transgenderisme, transseksualiteit en andere vormen van genderdiversiteit.

Transgender Prikbord ( Activiteitenclub )
Groepstype: Algemeen
https://www.facebook.com/groups/758420067636281/

Nederland: Deze groep is opgericht voor Transgenders, Travestieten, Crossdressers enz. enz. om nieuwe mensen te ontmoeten. Wil je leuke dingen gaan doen met gelijkgestemde? Dan zit je hier goed. Deze pagina is bedoelt om leuke activiteiten te plannen. Dit is geen datingsite !!!

LHBTIQ+ Nieuws
Groepstype: Algemeen
https://www.facebook.com/groups/LHBTIQ/

Blijf op de hoogte van de leukste en interessante LHBT+ berichten en evenementen via deze groep en doe zelf ook mee door berichten te delen!

Je kent het wel, je voelt je meer vrouw dan man of omgekeerd. Je weet er geen raad mee of weet niet wat er aan de hand is. Ben ik man? Ben ik vrouw? Of ben ik een beetje van beiden? De groep Transgender België biedt een interactief medium voor transgenders en hun directe omgeving. Hier kan je terecht met al je vragen, tips of verhalen.

Transvrouw(en) support
Groepstype: Algemeen
https://www.facebook.com/groups/transvrouw.nl/

transvrouw(en) support is een besloten support groep voor transgenders van alle leeftijden die bezig zijn met hun proces van man-naar-vrouw en transgenders die het proces succesvol hebben afgerond. In deze besloten groep kun je informatie delen en vragen stellen aan andere leden.

TransAmsterdam
Groepstype: Algemeen
https://www.facebook.com/groups/transamsterdam/

TransAmsterdam nieuws en informatie groep.

16+ Holebi of transgender
Groepstype: Algemeen
https://www.facebook.com/groups/iedereenwelkom/

Iedereen is uniek. Profielfoto en geboortedatum verplicht bij aanmelding. Bij geen profiel foto wordt er geen toegang tot deze groep verleent!!

 

Ouders van transgenderkinderen
Groepstype: Algemeen
https://www.facebook.com/groups/136124716544452/

Voor ouders van transkinderen. Maar ook voor familie, vrienden, en transgenderkinderen zelf. Ben je wat ouder? Ook geen probleem! Het gaat hier om ervaringen uitwisselen, die je elders misschien niet kan vinden. Dit is een gesloten groep, maar niet geheim.

 

NNID, Nederlandse organisatie voor seksediversiteit
Groepstype: Algemeen
https://www.facebook.com/nnid.nl/

NNID, Nederlandse organisatie voor seksediversiteit, werkt aan belangenbehartiging, gelijkberechtiging en emancipatie van intersekse mensen.