Forum Gids

Omdat het team van Partner & Transgender soms vragen krijgt van onze gebruikers hoe bepaalde dingen op ons forum werken hebben wij deze pagina gemaakt om het een en ander te verduidelijken.

De registratie

Registreren kun je snel en eenvoudig doen. Tijdens de registratie worden een aantal basis vragen aan je gesteld. Het E-mail adres, Alias naam, welke groep je lid wilt worden en of je ouder dan 16 bent. Dit is een vereiste om lid te kunnen worden van het forum op Partner & Transgender.

Mogelijkheden

In het kort bieden wij jou de mogelijkheid om digitaal in contact te komen met lotgenoten.
 Waardevolle informatie te vinden die door specialisten, partner & transgender of mede forum leden is gepost. Ook embedden wij YouTube filmpjes die wij online vinden en beschikken wij over een live chatbox ( alleen voor geregistreerde gebruikers ).
De onderwerpen op ons forum lopen erg uiteen, van serieuze discussies tot praktische vragen. Daarnaast hebben wij ook het besloten deel voor de Partner, het doel hiervan is dat mensen iets meer Privé vragen kunnen stellen zonder dat hun transgender partner dit mee kan lezen.

Social media: https://www.partner-transgender.nl/images/soicialbuttons/facebook.png https://www.partner-transgender.nl/images/soicialbuttons/facebook.png

Voor Partners & TransgendersRegistratie en gebruik is gratis

Moderators

Ons forum heeft een informatieve stijl en een ontspannen sfeer. Het forum op Partner & Transgender wordt in de gaten gehouden door 3 moderators verdeeld over de dag. Dit om te zorgen dat de sfeer tussen onze gebruikers gewaarborgd blijft en het doel van de website Partner & Transgender niet voorbij geschoten wordt. Wil je meer weten over de medewerkers van onze website lees dan de over ons pagina.

Het GebruikerspaneelAlles wat zich in het gebruikerspaneel bevind is aanpasbaar door de gebruiker zelf. 
Hier kun je bijvoorbeeld een onderschrift, geboortedatum, gender identiteit instellen of een avatar uploaden. De avatar mag maximaal 160 x 160 pixels, 49 kB groot zijn en opgeslagen worden als Jpg.
 In het gebruikerspaneel kun je ook instellen welke notificaties je in jou prive mail wilt ontvangen. Partner & Transgender heeft hier geen aandeel in. Dit gebeurt allemaal automatisch en kun je instellen naar jou wens. Sommige gegevens die je in het gebruikerspaneel in vult kunnen andere gebruikers in jou profiel zien.

Mail & Prive Berichten

Via ons forum kun je ook persoonlijke berichten naar andere gebruikers sturen. Dit betreft niet het prive mail adres maar een online service. Wil je zelf geen berichten van andere gebruikers ontvangen kun je dit uit schakelen in het gebruikerspaneel. Uiteraard hebben wij standaard jou prive mail adres uitgeschakeld staan voor inzage van mede forum gebruikers. Moderators kunnen altijd een mail sturen naar jou prive mail adres echter doen wij dit alleen indien noodzakelijk.

Zone's

Ons forum kent diverse zones. De gasten, geregistreerde en besloten zone zowel voor de Partner als de transgender. Wij proberen via deze manier het voor jou als gebruiker duidelijk en helder te houden waarin je aan het posten bent. Sommige dingen wil je nou eenmaal niet met de hele wereld delen. Aan de zijkant van ons forum staat altijd een afbeelding met een heldere uitleg.

Afbeeldingen

Op het forum kunnen geen afbeeldingen worden geüpload naar de webruimte van Partner & Transgender. Dit heeft te maken met de omvang van onze website. De afbeeldingen opnemen laten de groei enorm toenemen. Uiteraard is het van belang dat je niet beelden post waarvan jij zelf de rechten niet hebt. De locatie van de afbeelding moet op deze manier worden gepost [IMG]https://www.mijnwebruimte.nl/mijnsubmap/plaatje.jpg[/IMG] Je kunt ook een account maken bij www.tinypic.com of bij www.imgur.com en de door jou gekozen beelden daar uploaden. Deze genereert een link waarmee je de afbeeldingen in forumberichten kunt plaatsen. Elk geplaatste afbeelding word automatisch kleiner geschaald. Onze moderators controleren ook elk beeld welke wordt geplaatst dat het geen aanstootgevend of schrikwekkend beeld is. Deze worden onmiddelijk verwijderd. Met andere woorden, hou het leuk wat je post.

Online Chat

Op ons forum kun je ook online chatten met andere geregistreerde gebruikers. Mchat is niet zichtbaar voor gast gebruikers. Vanwege het voor alle geregistreerde gebruikers is kunnen, Partners, Transgenders, Transvrouwen, Transmannen enz.. gezamenlijk met elkaar praten. Er is geen optie tot een prive chat. Hiervoor hebben wij bewust gekozen om te monitoren dat er respectvol met andere gebruikers wordt omgegaan. Over het algemeen heerst er op de chatbox een positieve sfeer die nog niet eens altijd over het onderwerp gaat maar heel vaak over dagelijkse dingen. Wij maken ook gebruik van een chat historie. Dit is een beperkte chat geschiedenis.

Kortom, de gebruikersgemak is op het forum partner & transgender vrij eenvoudig echter zijn er nog specifieke vragen kun je dit altijd aan 1 van onze moderators stellen. Die helpen jou graag verder. Nog een goed idee wat ons forum zou verbeteren? laat vooral een berichtje achter en wij nemen dit mee in onze besprekingen.

Lijkt het jou wat?, meld je hier snel aan en wees welkom op het forum Partner & Transgender

Veel plezier op Partner & Transgender

-Het Team