Pagina 1 van 1

De Corona en transgender behandelingen

Geplaatst: 23 jun 2020, 21:30
door Nienke
Weet iemand hoe erg van invloed de behandelingen van de transgenders onder druk is komen te staan? Waren psycholoog afspraken nog digitaal vorm gegeven?. Het lijkt mij dat de behandelingen zoals SRS en zo behoorlijke vertragingen opgelopen moeten hebben, iemand daar meer nieuws over?

Re: De Corona en transgender behandelingen

Geplaatst: 23 jun 2020, 22:26
door Annette
Ik heb met mijn psycholoog gelukkig steeds beeld kunnen bellen. Ik had dat ook echt wel nodig. Maar eindelijk weer eens in echt gezien, dit was wel leuker en beter.

Ook mijn logopedie is op die manier voort gezet, hier was ik ook blij mee. Zo kon ik toch nog verder aan mij zelf werken.

Wat de srs betreft was ik net optijd, alleen mijn controle's waren uitgesteld. Maar deze heb ik ook gehad wel veel later maar toch. Dit wel onder strikte veiligheids middelen.

Re: De Corona en transgender behandelingen

Geplaatst: 24 jun 2020, 11:55
door Nick
Hoi iedereen,

Mijn psychiater en psycholoog , zagen mijn ondanks het coronavirus
gewoon persoonlijk ( Beperkt, maar niet alleen of exclusief voor mijn transgender behandeling).

Maar, toch " net" voldoende, met o.a. de nodige aanvulling van: tel. en e-mail contact . Waarvoor veel dank.

Grtz Nick ^,

Re: De Corona en transgender behandelingen

Geplaatst: 27 jun 2020, 21:34
door Nienke
Ik vroeg mij meer af, zijn de gesprekken ook door gegaan van de mensen die maandelijks bij de psych moesten komen, die in het traject zitten. Mijn psychologische hulp naast alles liep wel gewoon via whatapp bellen door maar wat nu als je voor je traject het nog steeds moest. Dan heeft dat mischien ook stil gestaan.

Re: De Corona en transgender behandelingen

Geplaatst: 29 jun 2020, 00:24
door Renée
Als ik het allemaal goed begrepen heb zijn lopende trajecten inzake het psychologische traject doorgegaan dmv videobellen . Nieuwe trajecten zijn niet gestart en de start van hormonale trajecten zijn ook opgeschort geweest .

Dit op basis van de website vam het VUmC en een gesprek dat ik zelf nog even tussendoor had nav het opschorten van mijn operatie .

Re: De Corona en transgender behandelingen

Geplaatst: 29 jun 2020, 23:03
door osiris