Transgender forum Nederland

Forum tips.
Het Team.
Acties Partner & Transgender.
Nienke
Berichten: 869
Lid geworden op: 09 dec 2017, 09:04

10 mar 2019, 01:50

Afbeelding
Forum Nederland & België

Inmiddels is Transgender "het online forum met ervaringsdeskundigen" voor Transgenders, Partners en naasten in Nederland en Belgie steeds groter maar vooral bekender aan het worden. Mensen uit verschillende stadia melden zich aan en wij hebben op het gebied van Transvrouwen al meerdere mensen die het hele proces net of al heel lang doorlopen hebben. Dit heeft voor veel mensen het voordeel dat wanneer zij worstellen met problemen vaak hier de oplossing te vinden is. Eigenlijk is ons doel over een informatief forum te beschikken waar mensen zich thuis voelen.

Sommige delen van het forum kun je alleen lezen wanneer je lid van ons platform bent, ook zijn er delen die alleen toegangkelijk zijn voor de partner of naasten of voor de transgender zelf.


Wie zijn er oa bij ons welkom:

*Transgender
*genderqueer
*Intersekse
*Transvrouw
*Transman
*Transseksueel
*Partner
*Naasten


Toch kunnen wij als moderating team het helaas niet iedereen naar de zin maken. Besluiten sommige mensen mischien wel naar een ander medium te gaan. Denkt u dan na over het verwijderen van uw account of je dit wilt dmv anonimisering. Er zijn diverse mogelijkheden. Bespreek dit met 1 van one moderators en hun staan jou graag te woord.
Doe je langer dan twee jaar niets met jou account verwijderen wij uw account. vanaf dit moment is het niet langer mogelijk om in te loggen.
Maar wij doen nog meer!

Openbare Activiteiten

Wij organiseren openbare activiteiten waar je aan lotgenoten vragen kunt stellen of gewoon voor een leuke avond. Op dit moment doen wij dit om de 4 weken in Deventer en in Lelystad. Hou vooral onze activiteit pagina in de gaten.
Facebookpagina Supportgroep

Ook hebben wij een facebook supportgroep met heel veel leden overgenomen in december 2018. Dit om te voorkomen dat deze groep verloren zou gaan terwijl deze heel veel leden heeft die er gebruik van maken.
Wil je ook lid worden van deze supportgroep voor Nederland en België? Dat kan!. het is wel nodig de vragen bij de registratie te beantwoorden. wij proberen op deze manier ongewilde gebruikers buiten de deur te houden.

Afbeelding
Plaats reactie

Terug naar “Het Forum”