Forum Transgender, Partner & Naasten - Registratie


Vanaf 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).


De privacywetgeving in de hele Europese Unie is vanaf die datum gelijk. Door de invoering van de AVG verandert er ook voor u als forumlid het één en ander, Zo hebben we onze Privacy Policy aangepast, het forum en registratieproces in een nieuw jasje gestoken. Voor ons is uw privacy zeer belangrijk en gaan met uw gegevens uiterst zorgvuldig om.


Door het bezoeken van “Forum Transgender, Partner & Naasten” (hierna genoemd “wij”, “ons”, “onze”, “Forum Transgender, Partner & Naasten”, “https://www.partner-transgender.nl/forum”), ga je automatisch akkoord met de volgende voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, bezoek of gebruik “Forum Transgender, Partner & Naasten” dan niet langer. We hebben het recht om de voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen ons best doen om je hiervan tijdig op de hoogte te brengen, het is echter aan te raden om zelf de voorwaarden regelmatig te controleren op wijzigingen. Wil je niet akkoord gaan met deze wijzigingen, maak dan niet langer gebruik van “Forum Transgender, Partner & Naasten”. Blijf je gebruik maken van “Forum Transgender, Partner & Naasten”, dan ga je automatisch akkoord met de wijzigingen en of toevoegingen.

De AVG kent 6 grondslagen. Wij maken gebruik van de grondslag "Uitdrukkelijke toestemming van de betrokken persoon", zie de Privacy Policy. Wanneer je klikt op “Ik ga akkoord met deze voorwaarden” wordt je keuze samen met jou persoonsgegevens opgeslagen in onze database. Wanneer je kiest voor "Ik ga niet akkoord met deze voorwaarden" maak dan niet langer gebruik van het forum Partner & Transgender. Je kunt je akkoord ook nog op een later tijdstip intrekken.

Zie de Privacy Policy door op de link "Een veilig internet doe je samen" te klikken.