Partner van Transvrouw of Transman

Welkom, Het forum van Partner & Transgender is bedoeld voor de Transvrouw & Transman, Transgender, Mtf of Ftm, met een besloten deel voor de partner of naasten. Wij proberen de beschikbare hulp welke er binnen Nederland is in kaart te brengen zodat met name de partner van de transgender dit eenvoudig kan vinden. Onze insteek is om het slagingspercentage van een relatie met een transgender te vergroten d.m.v. het creëren van herkenning, begrip, ervaringsverhalen, deskundigen aan het woord, en een forum waarop partners zowel transgenders zelf hun ervaringen uit kunnen wisselen. Op dit moment bestaat partner & transgender uit 3 vrijwilligers, echter hebben wij nog meer mankracht nodig om al onze plannen te kunnen realiseren.

Zo zijn wij op zoek naar ( liefst ervaringsdeskundige ).
1 Moderator m/v voor ons afgesloten deel voor partners en naasten.

of ben je ergens heel erg goed in en wil je Partner & Transgender ondersteunen? stuur dan snel een berichtje via ons contact formulier.


Ook is het op ons forum mogelijk voor een vereniging, stichting of mede forumlid evenementen aan te maken, de vereniging en stichting moet hiervoor het registratie proces doorlopen, daarna voorstellen, en krijgt vervolgens toegang tot alleen het activiteitendeel om daarin het evenement aan te kunnen maken.
Uiteraard moeten deze evenementen, vereniging of stichting wel Partner of Transgender ondersteunend gerelateerd zijn.

In deze topic staan de actuele activiteiten die zijn gepost: viewforum.php?f=37

Ons forum heeft een gezellige sfeer, is groeiende en bevat een live chatbox en steeds meer informatie, ook zijn wij in overleg of wij activiteiten kunnen realiseren, dit staat echter in een prille fase. Bij een registratie op ons forum is het van belang dat mensen zich voorstellen, dit ter voorkoming, dat wij mee lezers krijgen die wellicht andere bedoelingen hebben als waar dit forum voor is bedoeld. Wij hebben ook enkele zones ingesteld en duidelijk aangegeven wanneer er sprake is van dat gasten mee kunnen lezen, dit doen wij door middel van:

De Gastenzone: Gasten kunnen mee lezen maar niet reageren op postjes van leden.
De Ledenzone: Alleen leden kunnen mee lezen en reageren op postjes.
De Besloten zone: Alleen de partner, naasten en ouders van de transgender kunnen mee lezen en reageren op postjes.
De Duo zone: Bevat gasten of ledenzone welke duidelijk staat aangegeven.