Over onsNienke Wuring


Oprichtster – Nienke Wuring

Ik ben Nienke Wuring en geboren in november 1973. Ik ben zelf transvrouw, getrouwd met een prachtige vrouw en woon in midden Nederland. Zelf ben ik een onderzoekend type met veel doorzettingsvermogen. Partner & Transgender is hier een voorbeeld van. Mijn partner is mijn inspiratie tot het maken van deze website en vanuit de reacties van onze volgers geeft het mij, maar ook mijn andere medewerkers enorm veel voldoening.

Naast de contacten waarmee wij deze website tot stand hebben gebracht werk ik volcontinu aan het design, drukwerk, overzicht en nieuwe onderwerpen om te plaatsen.

-Nienke


Partner & Transgender is een organisatie zonder winstoogmerk. Wij zijn geen bedrijf, geen vereniging of stichting. Partner & transgender is een groep vrijwilligers die als doel heeft transgenders en hun naasten steun te bieden.
Dit doen wij middels informatie verstrekking en een forum om aan gelijkgestemden vragen te kunnen stellen.
Forumbeheer - Annette

Ik ben Annette Marije van der Spoel, Vrijgezelle vrouw (transvrouw) en ben geboren in oktober 1970. Ik ben woonachtig in het zuid westen van Friesland.

Omdat ik een ondernemend type ben en graag mensen help, ben ik bij Partner & Transgender terecht gekomen om daar mijn doelen tot uiting te laten komen.
Op deze manier kan ik mensen hulp bieden en lotgenoten wegwijs maken in de wereld van de transgender. Het forum bied mij tevens de hulp en de kracht om door te zetten voor mijn eigen transitie.

-Annette


Annette Marije van der stokDieuwertje van der stok

Forumbeheer – Dieuwertje van der Stok

Ik ben Dieuwertje van der Stok, geboren in 1961. Ook ik ben zelf transvrouw. Mijn woonplaats is in midden Nederland. Mijn drijfveer is mensen helpen en dan ligt het voor de hand om transgenders te helpen waar dat kan als je zelf transvrouw bent. Met een beetje toeval ooit Nienke tegengekomen en daaruit is deze samenwerking ontstaan.

Naast hand en spandiensten voor het forum organiseer ik ook een openbare avond voor transgenders. Daar is best behoefte aan. We kijken dan ook of we dit op nog een plek kunnen doen. Best wat werk allemaal, maar heel leuk om te doen.

-DieuwertjeVrijwilliger worden?

Ben jij ook een Kei?, Partner & Transgender is groeiende en zoekt voor ons team nog wat mensen op vrijwillige basis om ons te versterken.

-Voor ons besloten deel van het forum zoeken wij nog een moderator Cis man / vrouw zodat deze transgendervrij is. Het is een pre wanneer je ervaring hebt met een transgender partner / naaste. Dit is echter geen vereiste.
-Daarnaast zijn wij op zoek naar iemand die onze nieuwsbrief gaat verzorgen bestaande uit maximaal 2 a 3 pagina’s per kwartaal, wij vinden het belangerijk dat je een mooie schrijf stijl hebt, initiatief toont betrekkende de inhoud.

Wij houden om de ca 6 weken een vergadering ivm de voortgang van alle lopende acties.

Interesse? neem zsm contact met ons op.